Sidebar

31
di, mrt

038 Zwolle Maatschappij/Politiek/Veiligheid - Het college van de gemeente Zwolle heeft een nieuw programmaplan genaamd ‘Ondermijning’ vastgesteld om de stad en omgeving minder aantrekkelijk te maken voor georganiseerde ondermijnende criminaliteit.

Lees meer: Zwolle onaantrekkelijk voor georganiseerde criminaliteit

038 Zwolle Maatschappij/Politiek/Veiligheid/Communicatie – De burgemeester van Zwolle, de heer Peter Snijders, richtte zich gisteren tot zijn bevolking van de Zwolse samenleving. Het lijkt ons zinvol zijn woorden hier nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Lees meer: Oproep burgemeester Peter Snijders aan inwoners van Zwolle

038 Zwolle Maatschappij - Betrokkenheid, vindingrijkheid, ideeën en inzet van bewoners zijn van essentieel belang bij de ontwikkeling van wijken, buurten en gemeenschappen. Wanneer er sprake is van een goede structuur voor bewonersparticipatie (zo heet dat met een mooi woord), wordt in de verschillende buurten regelmatig een ‘Buurt voor Buurt’-onderzoek gedaan naar de leefbaarheid, gezondheid, veiligheid, wonen, werken, vrije tijd en sociale participatie. Zo ook in Zwolle, waar dit onderzoek elke twee jaar wordt verricht. 

Lees meer: Bewonersparticipatie en buurtinitiatieven

Meer artikelen...

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.